Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har lagt sig igen

Vågorna flyter lugnare
Det är varmare igen

Älskandet fortsätter
Det är roligare igen

Så är det när man är
Ett team igen




Fri vers av EMITSTI
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 04:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser en förhoppnings samverkan men \"någon\" som värmer och stillar...ja...
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI