Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att luckras upp, lucka ner!

Han är en rik, välbeställd och välbetald affärsman och heter Joakim af Gessle.

Ibland betalade han svensk skatt till dom rika!

Han bestämde sig för att köpa en stor japansk lyxtoalett med finesser.

Jocke bestämde sig för att provsitta den, med stor förväntan och en nyfikenhet som endast ett litet barn besitter.

Det bar sig inte bättre än att när han spolade på högsta nivån sögs han ner.

Han var en rik, välbeställd  och välbetald affärsman , som nu inte längre betalar svensk skatt till dom rika!

Luckan slog igen och alla finesser och funktioner startade på en och samma gång.

Ur toaletthögtalaren hördes låten: Nu kommer alla känslorna på en och samma gång.

Samt låten : Jag tycker om när du rör vid mig och tar på mig!

Han luckrades upp till ingenting, men den flådiga japanska lyxtoan finns kvar liksom hela Japan!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 10:12



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Inte vet jag vad den lilla söta fagra flickan skrev? Fråga inte mig!
2007-11-16

  Jan Linderoth
Det är mycket som kommer att överleva Gessles knappt könsmogna låtar. Han håller ju på att gå till historien här i Halmstad. Det värsta är att han representerar min stad, utan att ha frågat mig! Glad att du spolade honom!
2007-11-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker om din humor..
Stackars krake, han fick
i alla fall uppleva alla finesser//B
2007-11-16

    Stormöga
haha...ja...japanska toaletter är farliga...tryck aldrig på en knapp om du inte är 100 på vad det är för ngt!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin