Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes vackra utseende

Tilltalar inte dig

Hon är av en ras
Som inte lockar dig

Det är ok
Men är du tvungen att

Vara så elak
Hon föddes så här

Och hon är vacker
Hela vägen

Även om hon inte tilltalar
Just dig




Fri vers av EMITSTI
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 06:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Alla har sin unika skönhet, men alla andra ser den inte.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI