Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen märkvärdig prick

Jag är som person ingen märkvärdig prick
Tillhör ej den uppmärksammade skarans klick
Orkar inte göra mig till från morgon till kväll
Bara för att duga och alla ska tycka jag är snäll

Det funkar inte, det är inte min grej
Jag vill vara en vanlig, okomplicerad tjej
Önskar att alla finge må bra
Att alla bara fick va`
Känna att de duger som de är
Att de finns någon som håller dem kär

Det finns en mening med att vi är här och nu
Den meningen ska vi finna inom oss, Jag och Du
Vi ska sprida glädje till varandra
Vi ska berömma istället för att klandra
Sträck ut en hand och hjälp någon nu
Vi som har möjlighet, ge till andra

Känslan du efteråt får i ditt bröst
Den skänker dig värme och tröst
Den ger hopp och framtidstro
Den ger själslig ro

När människan mår bra och finner inre ro
Då byggs det mellan oss alla upp en bro
Då först kan det bli fred på vår jord och vi kan alla äta vid samma bord

Låt oss få slut på hat oh förakt
Bort med korruption och övermakt
Sprid istället glädje, kärlek och ljus
In till lilla stugan och till de största hus




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP