Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fall

Om jag inte faller,ska
jag gå genom dagen
med is i magen.

Livets intervaller är varma,
kalla och slutligen ska alla
falla.




Fri vers av chicago
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-11-18 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago