Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa för livet

 

 

Man finner sig själv

stående på klippans kant

Blickar ner för stupet

som löper brant

 

Havets skummande vågor

nedanför

Sållar ut alla ljud

renas från allt som stör

 

Under bråkdelens sekund

beslutet måste tas

Innan ridån undan dras

 

Hoppa eller stå kvar

kval över de val man har

 

Jag valde att hoppa

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-18 19:09



Bookmark and Share


  glittertindra
för att leva måste man våga satsa... bara man har vetskapen om att ta hand om sig själv så vågar man...
2007-11-18

  Ronny Berk
inför hoppfullhetens beslut krävs en obändig styrka...så ser jag den poesins mål och mening...
2007-11-18

    ej medlem längre
Man måste våga språnget! Lååååångt!! Som du!:)
Härlig text vännen!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen