Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Det bränns sakta under mina fötter
Det är tomt och öde
Långt ut i universum faller en stjärna
Den faller tills flammorna slukar alltet
Mina fötter speglar eldens gula flammor
De når upp till knäna, men jag fortsätter
Fortsätter att gå långt ut över havet
Ända tills jag kommer till slutet av cirkeln




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp