Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla fluga

Flugan flyger genom skyn
Bort från marken, bort från dyn
Flyger genom skogar, berg
Genom himlens blåa färg

Flyger fram till resans slut
Framme är den med ett tjut
Glädjen lyser från dess vingar
Som den gång på gång då svingar

Sjunger med i härlig stämning
Lever lyckligt utan hämning
Flugan dansar långt på kvällen
Tills den somnar ner på fällen

Sover djupt tills solen stiger
Tyst och vaksam likt en tiger
Blundar lätt mot solens ljus
Minns all gårdags sång och bus

En sista svängning med dess vingar
Dess sista vingslag som den svingar
Gör en sväng uti det blå
Livet kan den ej förstå




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 683 gånger
Publicerad 2007-11-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp