Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middag

Middagen är den bästa stunden på dygnet.
Jag får sitta med mina kära o avnjuta fet mat som inte borde passera min ömma hals.
Mina kära tycker att jag är tjurig, bakåtsträvande o tråkig.
Men det struntar jag i för jag älskar dom och jag älskar att se dom äta.
Jag älskar och hatar att äta.
Jag gillar att titta på den underbara maten.
Och jag är väldigt snäll för när middagen är över låter jag även min toalett avnjuta den underbara middagen,
Fast bättre begagnad.




Övriga genrer av empolution
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-05-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empolution