Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvångstankar


Spring flicka

Spring flicka spring, jag försöker,
springa snabbare, Jag orkar inte,
spring ändå, det går inte,
spring fortare, Jag svimmar snart,
längre steg, Jag gråter nu,
Svettas mera, jag hatar dig,
sluta flåsa, Jag kan inte andas,
Jag stannar nu, Dålig kondition.




Fri vers av empolution
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-05-08 19:59



Bookmark and Share


    vilsen
sorgligt detta . att hela tiden känna att det inte räcker, spelar ingen roll hur många kalorier man bränner, för det är ändå inte tillräckligt, det är det aldrig . denhär dikten förklarar (för mig helt tydligt) om dessa tankar som hela tiden finns där . bra skrivet .
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

empolution