Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dricka sprit

Vänner som super, vänner som knarkar.
Ingen som fattar alla som sparkar.
Den lilla kickan av alkohol och nikotin.
Mera, mera min vän ge mig mera vin.
Läppar som möts halsar som märkes.
Trycket ökar och kicken bara stärkes.
Ihop kär parade folk som prasslar.
De andra ser på o tisslar och tasslar.
Promillen som blir allt för mycket.
Kommer upp ur halsen av magtrycket.
Spy hit spy dit min lilla dumma vän.
Det värsta är inte nu det kommer sen.
Alla dansar och skrattar av ruset.
Vem ska städa det ner spyade huset.
Vakna dagen efter med baksmälla.
Inget du gjort kan du till ordningställa.
Njut min puckade lilla skit vän av spriten.
Jag är din vän jag älskar också skiten.




Fri vers av empolution
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-05-17 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empolution