Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det värsta som finns, TJOCK


Mat

Jag älskar mat fast jag inte borde.
Men jag vet att mat älskar mig med.
Den älskar mig till o med lite mer än alla andra.
För den vill sitta på min mage som en liten guppande boll.
Springa med mig på min tunga lår.
Sitta i alla sköna soffor på mig enorma rumpa.
Värmas av min sida på mina dallriga underarmar.
Rosa mina stora bulliga kinder när det är kallt.
Maten älskar mig mest, den vill vara på min kropp och förstöra mitt liv.




Fri vers av empolution
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-05-08 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empolution