Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bulimi flicka.

Du såg på hennes röd sprängda ögon fulla va tårar.
Förstår du inte att blickar sårar.

Du undrade inte varför hon va inlåst den långa tiden.
Hennes hals är len o kanske gjorde av siden.

Du tänkte kanske aldrig på att hon åt massor visa gånger.
Hata o avsky denna ständiga ånger.

Du kände nog doften men andade inget illa.
Rubbningar i huvet o kanske trilla.

Du kanske aldrig hade talas hört ordet bulimi.
Din dotter blev den flickan ingen vill bli.

Du är förälder till en trasig, spelade o ledsen flicka.
Kanske hon någon gång kommer sticka.

Du hade kanske aldrig sett en handled blöda.
flickan var inte värd denna möda.

Du kanske inte vet att hon älskar dig mer än livet.




Fri vers av empolution
Läst 754 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-17 21:22



Bookmark and Share


    vilsen
denhär gillar jag ! starkt skrivet och de allra flesta rimmen tcks komma helt naturligt ! riktigt härlig rytm och känsla i den . . . så bra jobbat !!
2005-09-10

  malin.
jag gillar den. det känns som jag. det gör det alltid när jag gilalr saker... bra!
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

empolution