Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt, ensamt, ensamt

Ensamt

...

Så ensamt

Det gnager i magen
Vad är det?

Mina armar darrar
Så ensamt

Törs jag…

…gå
eller är stenen för stor för att lyftas?
Så ensamt

En... en... ensamt.




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp