Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelhaiku eller kanske dubbelhaka?


Naiv fortfarande vid liv

spegel där på vägg
vem är vackrast här så säg
vill du se mitt leg?

ynka rynka bort
vacker ingen ålder har
livet är så kort








Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna