Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvensen

För att gå hela vägen
så måste man veta
hur konsekvensen ser ut.

Att tro sig om att kunna
undvika konsekvensen
gör bara en idiot.

Om konsekvensen
tillför något bra
så gör man handlingen
utan att tänka.

Man tar liksom ut
svängarna och njuter
av att vara rätt.

Men om konsekvensen
är ett straff
så drar man ut det
till det yttersta
för att slippa.




Fri vers av mjuk
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 23:17



Bookmark and Share


  Dessie 35
Så SANT så Sant ...Bra skrivet vännen =)
2007-11-25

  Dessie 35
Så SANT så Sant ...Bra skrivet vännen =)
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk