skulle skriva en glad dikt hade jag lovat men det blev en gullig istället" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle skriva en glad dikt hade jag lovat men det blev en gullig istället


gulliga du

 

tack
du är gullig du

mina ord till dig

gullig ullig mullig (fast det vet jag inget om)


att vara gullig

mot någon


för någon,

sprids det värme

och

man får tillfälle

att kalla någon

gullig 


gullig är dessutom

ett gulligt ord

och

smakar karamell




Fri vers av stronza
Läst 541 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-19 19:01



Bookmark and Share


  aol
du har så rätt gullet
2007-12-28

  ninna
den var verkligen gulligullig skrivet.
2007-11-26

  Ulf Lagerholm
det gulligaste med den här texten är
att den är så fantastiskt gullig
2007-11-21

  glittertindra
söt som socker... :)
2007-11-20

  tom boreland
gulltorsk
2007-11-19

  Sara Boström
en gullefjun-text, mjuk att läsa.
2007-11-19

  Jan Linderoth
Du har hittat ett nytt ord!!!! Sug på det länge!
2007-11-19

  Carlita
åhh vilken sockersöt sak.. sötasöta du :)

detta var verkligen en gullig dikt, o jag blev glad av den så jag skulle absolut vilja kalla det en glad dikt!! gullig ullig mullig, sötrimmat till o med

man blir jätteglad av att bli kallad gullig. o jag håller med dig, ordet smakar karamell, o sockervadd!

jag fick ett stort smile i fejset av denna gulletext, tack för det :)
2007-11-19

  Markattan
En gulleullig liten godsak, söt som socker ;o)
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar