Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fallen ängel

kan du se därborta
en tunnel av ljus
en låga som brinner starkt
ta mig härifrån
ta mig bort till evigheten
låt mig falla fritt
flyga med egna vingar
en fallen ängel




Fri vers av Fredrik Bergstedt
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Bergstedt
Fredrik Bergstedt