Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramar

kramar gör mig lycklig
jag känner mig älskad
kramar värmer
både kropp och själ
kramar ger energi
styrka att fortsätta framåt
kramar ger dig tröst
om du känner dig ledsen
kramar är underbara
vill ha en kram
minst en varje dag




Fri vers av Fredrik Bergstedt
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-11-19 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Bergstedt
Fredrik Bergstedt