Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjuka

åskan ligger i luften
mullrar
snart slår blixten ner
där jag står
pang!
såg dig med en annan igår
säg att det inte är så
som jag tror
det är bara fantasier i mitt huvud
eller den nakna sanningen
som ger rispor i själen
och djupa sår




Fri vers av Fredrik Bergstedt
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Bergstedt
Fredrik Bergstedt