Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå

Jag känner åtrå
en längtan efter dina läppar
mot min nakna hud
Jag känner begär
efter din kropp
som söt honung
smekande fjäderlätt
din tunga i min mun
Jag känner lust
en passion att älska
dag och natt
dina händer på mina lår
och en törstande blick
efter mer
Älska med mig




Fri vers av Fredrik Bergstedt
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 19:35



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ljuvlig passion
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Bergstedt
Fredrik Bergstedt