Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är, trots att det kanske inte ser så ut, panikgråt. Fundera själva! :)


Det svider i mina ögon

Svälja en sten och hoppa

Falla och se marken komma, panik

Stenen flyger upp i halsen när man landar – ska man kvävas?

Hosta till och stenen försvinner

Utmattad sjunka ner på sanden som dammar och svider

Öppnar ögonen och ser det blå, reser sig och går

… med sand i halsen och vingliga ben




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-11-19 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp