Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa tycker...


Vissa tycker att hösten gör dem nerstämd.

Vissa tycker att hösten är en återvända till där vi kommer ifrån.

Vissa tycker att alla årstider är trevliga.

Varifrån vi än kommer ifrån finns vi i det livet som är vårt


Det liv som vi har fått.

Det liv som har blivit gett oss.

Varje dag i alla tider.


När vi vaknar rör det sig där vi står.

Det spelar ingen roll vilken årstid det är.

Det viktiga är att vi finns till.

Finns till.

Där vi finns just nu.


Allting kommer att förändras.

Solen kommer snart gå upp igen.

Vissa sover, vissa vaknar.


Men så länge vi ser vädret,
vet vi att vi finns till i denna värld.

Den värld som är beviset på att du lever.


I denna värld som är din.

Så länge som du lever,
i denna värld.


Därför har du ett väder.

Var glad och tacksam för att du har ett väder!

Detta är ett bevis för att du lever.




Fri vers av Finn Jensen
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-09 07:55



Bookmark and Share


  mjuk
Den här dikten var verkligen i min smak
Jag tittar ofta mot skyn och känner mej delaktig i alltet
Bra skrivet
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Finn Jensen