Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa föds...


Vissa föds gamla

Vissa föds unga

Vissa dör unga

Vissa dör gamla

Vissa har visdom

Vissa tillskansar sig den

Vissa vet allt

Vissa har svaret på alla frågor

Vissa dör ovetandes

Men överallt i dig finns enbart du själv som har ditt eget svar på dina egna gåtar




Fri vers av Finn Jensen
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Finn Jensen