Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina egna ruiner...


Mina egna ruiner...

Som jag inte förstår...

Finns...

I min Värld...

Varför skall mina egna ruiner...?

Finnas i min Värld...?




Fri vers av Finn Jensen
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-11 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Finn Jensen