Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även i drömmen sökte vi gryningen


så nära gryningen sökte vi återigen
våra stunder

rodnade jag dina kysslystna läppar
dina sötmor

förnam jag dina trevande händers sökande
efter anledningen

berikar vi våra kroppars böljesånger
före eruptionen

även i våra drömmer




Fri vers av Ronny Berk
Läst 417 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-21 07:53



Bookmark and Share


  Catrin
Trevande händer söker uppvaknande i varandra... vackert så.
2007-11-23

    Noomi
varmt och gott...
2007-11-21

  karenina VIP
varmt och varsamt där i gryningsljuset, dina ord målar bilder. fastnar för \'kysslystna läppar\', vackert!
2007-11-21

  mfinne
riktigt vackert och fint skrivet!
man ser gryningen, med solen och allt i det du skriver
2007-11-21

  isabel louise
så fint och varmt skrivet!
2007-11-21

  glittertindra
varmt och vackert, ord strödda som vackra blomblad... :)
2007-11-21

  SusanneStrömstedt
Så vacker!!
2007-11-21

  Sometimes_Always
Ord som smakar sött & varmt....
2007-11-21

    ej medlem längre
Magnifik titel. Skönsjungande sensuell text man blir varm av...
Härlig poesi vännen!
2007-11-21

  Michaela Dutius
oj vilken oerhört poetisk text...och så vacker
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk