Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....fortsätter på temat \"oigenkännlighet\" (se denna dikt)


Känner inte igen mig


Allting kan vara
riktigt bra
några dagar



händer något som
jag inte har en
aning om

och

raset är ett faktum
och vägen ner
går fort

när

jag är nere i svarta hålet
betyder livet ingenting
absolut ingenting

men

en morgon har jag lite kraft
går en lång promenad
tar tag i stordisken

fast

jag kan inte längre känna
mig nöjd med något
hur jag än gör

. . . . . . . jag känner inte igen mig längre




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 19:11



Bookmark and Share


  Erik L
Starkt skrivet!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP