Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...längtans vals vid köksbordet...


Låter dig fylla mig

 

låter dig fylla mig

långsamt och njutningsbart

förnimmer din trygga värme

älskar din vällustiga doft

och den vuxna eftersmaken

 

Sedan du flutit in i mig

med en sensuell rundhet

som bara smaken av dig kan erbjuda

ger jag vika för dig,

du underbara kopp

med värmande oolong-te

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-21 19:56



Bookmark and Share


    wilja
jojo, det kan gå hett till vid ett köksbord, har jag hört.

jag märker att jag faktiskt hade varit besviken, om inte din finurliga twist varit med.. alltså tänk om det bara varit den gamla muggen med earl grey... :)
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP