Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När perioder av sorg slår till och jag skulle behöva värme och omsorg, då stänger jag in mig. För hur ska andra kunna stå ut med mig när jag inte gör det själv? Och jag hör deras \"goda råd\" eka, så jag stänger öronen.....


Vem orkar


Mörkret
har åter sänkt
sig över vårt halvklot

Inombords

är det
likadant så
balansen upprätthålles

Tomheten

får mig
längtande
men vetskapen om

Utröttbarheten

gör att jag
avstår från att
söka kontakt och hör i

Andanom

era avvisande
röster istället för
en tålmodig vän som orkar

Förstå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-11-22 12:33



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt fina rader!
2007-11-22

  Michaela Dutius
Svårt att hitta vänner som orkar förstå-men de finns!
Vacker text som berör
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP