Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsbild

Jag lever som det
djur jag är, jag bönar
spottar, prisar, svär.

Jag talar sanning och
jag ljuger, och hoppas att
min livsbild duger.




Fri vers av chicago
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 13:46



Bookmark and Share


    CaMillA
den duger, bra skrivet!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

chicago