Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du lycklig då?

Kan jag leva och vara lycklig?
Kan jag verkligen det?


Jaha, så du säger det... men... vadå?
Hur ska jag göra? Jag fattar inte.


Det där om lycka... och mening...
... har DU det?


Så du är lycklig.
...

Och har en mening med livet.
...

Vadå då? Varför är du lycklig?


Varför säger du ingenting? Har du ingenting?
Men...

Om du är lycklig, varför är inte jag det?




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 16:34



Bookmark and Share


  Thurizas
*s* den här var både allvarlig och lite rolig tycker jag. rolig för att jag känner igen mina egna tankar i den. tuff tankeställare=)
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp