Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av tårar

Det finns ett hav gjort av tårar
Där vågorna drar fram och stranden fårar
Där de salta vågorna från klippor faller ner
Jag undrar vad som händer ifall alla gråter mer

Kanske svämmar världen över av tårar
Kanske bli det bergen som vågorna fårar
Kommer den sista tåren nånsin falla ner?
Eller växer havet större, mer och mer?




Bunden vers (Rim) av Lady and the Tramp
Läst 596 gånger
Publicerad 2007-11-26 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp