Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vaka

Jag vill inte vaka när det
skymmer, natten är ju till
att ge mej ro.

Dagen kan väl räcka för
bekymmer, natt då vill jag
gå på drömmars bro.

Tid och rum i dröm och vaken
vilja, dag och natt är timmar i
mitt liv.

Dag och natt jag vill i
tanken skilja, därför må
de gå med egna kliv.




Fri vers av chicago
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-11-22 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago