Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade ett poetry-event på våran skola idag. Där vi skulle skriva en dikt som fick plats i ett sms. Mitt inspirerades av min nuvarande situation.


Sms-poesi

Trött och less.
Prov och förhör.
Buddhism.Religion.
Psykologi.
Sensoriska minnen och försvarsmekanismer.
Den ädla sanningen är att
\"Allt är lidande\"




Fri vers av Minstrel
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-11-22 21:37



Bookmark and Share


  Nancy
haha, så sant, så sant!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Minstrel
Minstrel