Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibaldn måste man lämna slagfältet och bekämpa en annan strid.


Kapitulerar

Jag känner hur du slår,
Hur kroppen ryser.
Jag tror att du går,
Men blodet fryser...


Jag vet hur det känns.
Jag vet hur det pulserar.
Jag vet hur man förnedras.
Jag känner hur jag,

Kapitulerar...




Fri vers av Minstrel
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minstrel
Minstrel