Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera år gammal.


Självrespekt

1,2,3,4...

Du bad mig att gå
och jag gick.

Det handlar om att få
inte vad jag fick.

5,6,7,8...

Där du vid dörren stod
fylld med ditt brutala vanvett.

Jag hukade mig och samlade mod
Undrade vad som gått snett?

9... 10?

Mitt mod som du ströp
Där jag låg och kröp.




Fri vers av Minstrel
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minstrel
Minstrel