Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elvis

imorgon kastar jag
glödande fimpar i dina ögon
precis som dag ett
bakom fördragna tyllgardiner

om natten då jag röker
ensam medan du
skriver poetiska texter till
akustisk gitarr

hur vi aldrig sovt i samma
säng, delat en
pepparkaka i tre delar och
önskat oss varandra

en dygnsrytm byggd på saknad
efter en människa,
vars själ jag knappt nuddat

det är inte likt mig
det är inte likt mig

hur du erövrat mina tankar

med tanken på att ditt iris
är blandfärgat

















gud låt där komma en kärleksförklaring




Fri vers av theas
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 00:39



Bookmark and Share


  Jer
Fina rader har det här,
och slutet... åh!

hur du erövrat mina tankar

med tanken på att ditt iris
är blandfärgat

2007-12-29

    Göte Holmlund
snyggt o igenkännande med välvalda ord
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas