Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontakt annons: Någon söker någon

kontakt annons: någon söker någon.
Hej du! Jag är en person som söker.
söker du? Söker du mig en glömsk person som alltid går och nynar på en liten del av en låt om och om igen. Som inte kan städa. Som blir smått irriterad av att förklara en tredje gång. Som ofta är sen, ofta är trött. Som ibland inte kan låta saker passera. Som för sig själv går och förstorar det minsta sak till ett hög hus. Som är ganska dålig på stavning. Som kan ha svårt att ta för sig. Som lätt glömmer att hälsa från någon eller skriva upp om någon har ringt. Som går och lägger sig allt för sent och som är en gnutta själv kritisk, men för övrigt rätt OK. Om du söker mig så kan vi väll kanske ses på en plats någonstans någon tid, bra då säger vi det. Det är bara ringa mig på mitt mobilnummer. (Fast det lämnar jag inte ut här man vet ju aldrig) så ring mig inte jag ringer dig. (fast det kan jag inte för jag vet inte ens vem du är). Men tills vi möts hej då.




Övriga genrer av mollimo
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-01 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo