Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest eller kolera

Kolera, kollaps och koldioxid.
En höst som stått stilla med myror i benen.
Mamma va ledsen, pappa va trött
och jag va mellanbocken bruse.

Leia dog och universum sägs bli lite större varje år.
Året jag hittade dig och tappade min magkänsla i havet.
Flyttade bort, flydde kanske lite.
Packade dig och du packade mig.

Kärlek som är allvarlig och allvaret som inte tas för vad det är.
Vi är unga du och jag
och kanske är det tur för jag tror det passar
oss och tiden.

Universum blir lite större för varje år.
Vet inte om det gör mig mindre.
Vet inte om det gör mig något alls.

Året jag hittade dig och tappade min magkänsla i havet.





Fri vers (Fri form) av mollimo
Läst 631 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-02 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo