Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi blev

Allt vi blev ligger gömt i en låda.
Den är lätt för att vi aldrig våga
bli nått stort.

Allt vi blev finns i brev som jag skrev efteråt.
På jakt efter svar, kom tillbaks och förlåt.
Brev som du aldrig ska få.
Vi blev inte mer än så.

Jag gråter ut allt vi inte blev,
i samma fula lakan
där vi höll varandra vakna.

Vi ses efter allt
och jag låtsas som jag inte ser,
hur lycklig du är att vi aldrig blev mer.

En låda till myrorna.
Allt vi blev kan suddas ut.
Vi blev aldrig mer än nått som tog slut.







Fri vers (Fri form) av mollimo
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-16 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo