Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

Driver tiden med dig.
Samlar minuter i din famn, skrapar ihop dem som första snön.
Gör smutsiga snögubbar som smälter fort.
Ögonblick som töar, blandat med grus.
När du sover låtsas jag att vi är för alltid.
Du håller mig hårt när du somnar.
Släck inte lampan.
Vill inte att det ska bli helt mörkt.
Solljus på sidan av tjocka gardiner, rör dem inte.
Vill inte att det ska bli helt ljust.
Snooza i vakuum, skrapa snö till tidsrum.
Vi gömmer oss där till dom hittar oss.
Flyter runt, håll armarna om mig.
Tiden driver med oss.





Fri vers av mollimo
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-25 22:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra skrivet
vi kryper in i snöklockan till tiden vaknar
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

mollimo