Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot bättre vetande

Små fjärilar i mina händer.
Som lokalt snöfall.
Lokalt fritt fall med mina händer i dina.
Förundrad över att du vill hålla dem.
Du ger mig en kyss.
Jag är rädd att ta emot den,
för att jag inte vet hur man tar emot utan att ge-
och jag vill redan ge dig allt.
Min blick kryper bland dammet längs listen.
Möter din på hallmattan.
Jag kysser dig mot bättre vetande.
och det finns inget annat är fjärilar.




Fri vers (Fri form) av mollimo
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo