Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom lilla falk och sätt dig på min axel

när
dina kalla fingrar
tigande
smyger
längs väggarna
sjunger blommorna
en långsam
sorgesång

allt är släckt
och vemod
haren kurar
darrande

men
långt
långt där uppe
svingar sig åter
den lilla falken




Fri vers av Aisha VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-25 01:13



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Som sagt, stor poesi!
(Jag håller helt med Mikael Lövkvist)
2008-01-17

  Mikael Lövkvist
Stor poesi. Avskalad lyrik med kraftfulla metaforer.
2007-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Falkens perspektiv är värt allt.
2007-11-29

    ej medlem längre
Besiar ziba, vackra rader av ömhet, bra!
2007-11-26

  Dilsewat
Underbart lägger du orden rytmiskt skönt!
2007-11-25

  issac.a.m
Vackert..
2007-11-25

  Maria Zena Viklund
åh vad vackert! älskar falkar!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP