Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det märkligt? Ibland vilar man när man inte är på väg - men ibland är man nära helvetet av att det står still......så när är det det ena och när är det det andra?




Att inte vara på väg

 

 

Det borde lysa

i neon så att man vet

vilket still det är




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-11-25 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP