Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett öga torrt

snöstjärneflinga
virvlar så yrt utan sans
hennes sista dans...

sakta avklingar
landar på din ögonfrans
svart mascarakrans

döljer saltslinga
flinga följer tårars svans
hennes sista dans








Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna