Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag talade jag med en kvinna som arbetar med friskvård. När hon hörde min historia tyckte hon inte det var ett dugg konstigt att jag är så trött......


Energilös

 

Det blev som en

upprättelse

när hon tittade på mig

med varm medkänsla

och sa

 

Det vore väl konstigt om du inte var trött med så tunga bördor

 

Det konstiga var i så fall

att hennes ord

gjorde mig

glad

 

Bekräftelsen betydde mer än jag hade kunnat förutse. . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-11-26 14:53



Bookmark and Share


  LassO
Ja nog ger bördor trötthet, men inte alla ser det...
2007-11-27

  * Ammi *
det var en klok människa, och tänk så lite det behövs min vän!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP