Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famlare

 

 

 

mitt under det diffusa

sönderfallandet

griper du in

 

 samlar ihop

mina trötta skärvor

 

 

 

och när dagen gryr

berättar du

att mitt värde

väntar

på mig

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 16:18



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Det är liksom bara att ikläda sig det! Kloka kloka ord.....
2008-08-14

    forskaren
bra mycket bättre än bäst!
2008-02-04

  Jojo
Den här hoppfulla dikten gillar jag.
Där befinner vi oss ofta, sönderfallande men ändå fångade.
2007-11-26

  ia VIP
omlindat och ömt ger du en skör bild av något som handlar om hopp
vackert!!!
2007-11-26

  isabel louise
känns äkta och kärleksfullt
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes