Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på sitt samtal...


Tveksamheten får tyst på mig

Det är tyst

Mina sinnen skriker och river efter att få höra

Signalen som får hela min ryggrad att rysa

Dess irriterande skri.

kallsvetten påminner mig

gör mig desperat,

som så många gånger förr...

  Tveksamhet

Behovet efter att

bara få

höra dina sårade

andetag

Gör mig apatisk.

 

 Det är jag som sårade dig...

och det är bara jag som kan hela

oss

 

 




Fri vers av Gab
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 17:16



Bookmark and Share


  Freeman
Känner din ängslan...och längtan, fantastiskt skrivet!

--<-<<@
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab