Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här dikten, d jag har haft mkt problem med den inom min familj & jag tkr att det är ett bra budskap i den också.


Sprit

Sprit,
Varför finns denna äckliga skit ?
Den förstör så många människoliv & familjer
Undra hur många bloddroppar den också spiller?
Jag vill bara att den ska utrotas, inte finnas mer
Den har splittrat min familj, & jag vet att det finns många fler
Man ska inte dricka om man inte tål
Men tyvärr så är det allt för många som avgudar sin alkohol
Jag vill inte dricka, men gör det åndå
Snälla hjälp mig, vrf är det så?




Fri vers av Malivéz
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:25



Bookmark and Share


  aol
spriten är ett sätt att nå sitt tappade jag
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz