Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon söker efter solen men det regnar idag

\'Att leva vidare är ett stort steg

Mina ögon söker efter solen,
\'men det regnar idag
Min själ vill forsätta livet,
\'trots att du framkallat hjärtutslag
Jag måste men vill inte inse,
\'att du var min blomma
Som nu liknar en vissen orkidé
\'Allt vi delat och skapat,
är nu av dig hatat och ratat

\'Av mig är det saknat

Minnen som dina armar runt min nacke,
\'mina fingrar genom ditt hår, åker nu nerförsbacke
Vill stoppa det, men farten är för hög
\'Bränner minnen, minnen då du bara ljög
Du sa att jag var vackrast,
\'och att det bara fanns jag i ditt hjärta
Om det vore sant,
\'varför lastar du då mina axlar fulla med smärta?

\'Jag vet varför

Du borde inte lovat nått,
\'du som ändå inte kan hålla
Men du var genomskinlig,
\'du var en mästare på att förtrolla
Leka med hjärtan,
\'fejka känslor
Förstår du vad du gjort,
där du går skapas brännsår

\'Glödande spår i vinterkall snö

Du fängslade mitt hjärta,
band fast det med ett endaste rep
Du förde det bort i ett enda svep
Jag är märkt för livet
Mitt hjärta blöder och känns rivet
Men jag måste klara mig utan dig
Jag har fyllt upp din plats,
slagit ut till en klarblå förgätmigej

\'Jag klarar mig själv nu




Fri vers av Malivéz
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-12-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz